İlgi alanları : Rep K:
Konu: 3 karanLıkLaRın Şiiri C.tesi Mart 07, 2009 9:50 pm
Karanlıkların şairi yazmış...
Benim Için Aglar misin? . Beni anladiklarini söylüyorlar Hiç kimse beni anlayamaz Hiç kimse... * Benim içimdeki masum seytani kim anlayabilir ki? Ben, bu gördügünüz ceset degilim Benim içimdeki yaratigin gözyaslarini kim görebilir ki? Korkuyorum, anlayamazsiniz iste, ölmeliyim Ölmeli ve korkularimdan kurtulmaliyim. * Ben, onun sana zarar vermesinden korkuyorum Beni bu huzurdan çikarmandan Belki de beni anlamandan korkuyorum. * Hiç kimse beni anlayamaz Hiç kimse... * Soludugum hava bile bogazimda dügümleniyor o da benden yana, benim gibi yalniz, benim gibi korkak. Anliyor musun? Ben sevilmekten korkuyorum Beni sevmenden, beni acilarimdan ayirmandan korkuyorum. * Artik bu uzun merdivenin son basamagindayim Önümdeki sonsuz uçurum bana sevgiyi hatirlatsa da Uçurum beni senden uzaklastiracak biliyorum. Içimdeki karanlik beni zorluyor, buna mecburum, anliyor musun? * Hiç kimse beni anlayamaz Hiç kimse... * Sevgi içimdeki küçük çocugu sevebilir mi ki? Hiçkiriklarini duyuyor musun? Sevgi onun istirapli geçmisini silebilir mi ki? Artik dayanamiyor, anliyor musun? * Hergün ölüyordum zaten, benim için degisiklik degil bu Aslinda ölümün sonu bu, o da ölüyor benle. Hiç aglayan bir ceset gördün mü? Simdi gözlerimden iki damla yas dökülüyor sevginle birlikte. * Içimdeki yaslar sel oldu, tasti, anliyor musun? Içimdeki o canli boguldu ve kurtuldu artik Sadece cesetini bekliyor, her sey bitecek. Masumiyetimi neden öldürmek istedigimi anliyor musun? * Hiç kimse beni anlayamaz Hiç kimse... * Bu dikenli yolun sonu artik gelmeli Sevgiler beni terk etmeli. Içimdeki setler yikildi tutamam gözyaslarimi. * Hey sen! Beni öldüren korkularimin nedeni Görüyor musun onları? Duyuyor musun meleklerin çığlıklarını? * Hey sen! Beni aglatan sevginin sahibi Ben öldüğümde O küçük çocuğun gerçek yüzünü gördüğünde Benim senin için ağladığım gibi Sen de benim için ağlar mısın? ...